Hi.MIJN NAAM IS.DENNIS.

Dennis Von Dutch heeft een ontelbaar aantal workshops gevolgd bij fotografen en photoshop specialisten in binnen- en buitenland. Na al deze informatie te hebben opgeslokt heeft hij zichzelf een combinatie van al deze stijlen aangeleerd en deze weten te mixen in zijn eigen unieke stijl.

Hi!

I GOT IT Covered!

Bedrijfsfeest

Evenementen

Babyshoot

Opening Winkel/bedrijf

Trouwdag

Verloving

Sport

Auto

Liefde*

Uitstapje

Familie

Videomogelijkheden

WIL JE JOUW FOTOSHOOT BESPREKEN.VUL DAN IN.

* liefde is een breed onderwerp. Liefde voor je vriend(in), familie, huisdier, het ultieme samenzijn. Laat jij deze liefde voor eeuwig vastleggen? Ik doe dit met heel veel passie en liefde voor jou!

Happy Clients

Wij waren op zoek naar een fotograaf voor onze bruiloft… En wilden iets bijzonders! Ver hoefden wij gelukkig niet te zoeken want Dennis is een goede vriend van ons.. Het zou zijn eerste bruids shoot worden… Maar wij zijn zo aangenaam verrast door hem! De foto’s kun je eerder kunst noemen… Hij is altijd bezig met nieuwe “invalshoeken” en heeft veel plezier in zijn werk… Maar dat zul je gauw genoeg merken! Samengevat: gewoon een topfotograaf!!
SHIRLEY & EELCO
Het klinkt cliché, maar onze trouwdag was echt de mooiste dag uit ons leven!
Daarom zijn we ook ontzettend blij hoe Dennis dit op de mooiste manier wist vast te leggen, wat een prachtfoto’s! De kenmerkende nabewerking maken de foto’s nog mooier dan ze al zijn. We hebben Dennis leren kennen als een zeer enthousiast iemand waarbij je je op je gemak voelt, en erg gezellig om op je trouwdag erbij te hebben. Zijn passie voor fotografie en professionaliteit waren de redenenen om voor hem te kiezen. Daarnaast is hij zeer flexibel in wat hij je kan bieden, pre-shoot voor de trouwkaart, weddingshoot, de hele dag erbij, alles kan!
CYNTHIA & PIETER

Dennis Von Dutch.. eigenlijk de enige fotograaf die je trouwdag terug kan laten komen alsof je naar een beroemde film zit te kijken! Elk detail weet hij professioneel vast te leggen. Onverwachte dingen zijn voor Dennis geen probleem. Dat geeft hem juist extra inspiratie, zo zegt hij zelf. Duidelijkheid was voor ons erg belangrijk en Dennis gaf daar gehoor aan. Dit deed hij door al onze wensen vooraf officieel te bevestigen. Het enthousiasme waarmee hij zijn werk doet is uniek. Hij beleeft de dag door de lens van zijn camera zonder ook maar iets te missen. Dennis is op een professionele en tevens ontspannen manier aanwezig. Kortom: Dennis Von Dutch zal iedereen versteld doen staan met de meest perfecte foto’s waarin elk detail klopt!! …en hoe hij dat doet? ..hij is gewoon goed!

Bedankt Dennis, je bent een topper!

KOEN & MANON

Tijdens het plannen van onze bruiloft hebben we diverse fotograven gesproken en op bezoek gehad. Tot jij bij ons op bezoek kwam. De foto’s die je liet zien en het enthousiasme waarmee je praatte was voor ons meteen duidelijk met welke fotograaf wij onze bruiloft wilde vieren. Het gemak waarop jij ons en de kinderen op ons gemak stelde was buiten gewoon en gaf een geweldige losse sfeer. De rapportage was mede met dank aan het weer, maar ook zeker met jou ideeën een gebeurtenis waar we nog regelmatig aan terug denken en de boeken op naslaan en de dvd bekijken. Hoe jij de foto’s heb gemaakt en bewerkt is in 1 woord geweldig. Onze bruiloft was super en daar heb jij zeker ook voor gezorgd.
Zoals ze zeggen je was de kers op onze bruiloft! Je bent een echte aanrader voor andere die opzoek zijn naar een goede fotograaf!

Wat doe je als 4 beste vriendinnen allemaal naar andere middelbare scholen gaan? Juist, Dennis bellen! En samen een onvergetelijke glamourshoot op het strand plannen. Het weer werkte mee, de meiden vonden het fantastisch en het eindresultaat was meer dan geweldig. Dennis heeft oog voor detail, is origineel in zijn ideeën en levert snel een pracht reportage af.
Nogmaals bedankt, Dennis, namens ons allemaal!

DANI HOF

Wij kunnen niet anders dan bijzonder lovend zijn over (het werk van) Dennis (en Stridje). Voor onze bruiloft hebben we uiteraard diverse fotografen overwogen en met Dennis een proefshoot gedaan. En toen waren we al om 🙂 Niet alleen zijn het geweldig fijne mensne om mee te werken, maar de snelheid waarmee Dennis en compositie “ziet” en vastlegt, maakt de fotoshoot tot een feestje. Op ”de dag” zelf zijn zowel Stridje als Dennis er de gehele dag bij geweest en terwijl Dennis en wij met de foto’s bezig zijn, ”ontzorgt” Stridje ons (dingen vasthouden, meedenken, meekijken, meelachen). Zelden hebben we iemand zo snel een groepsfoto zien samenstellen als Dennis en zijn foto’s zijn p-r-a-c-h-t-i-g geworden! Uiteraard ook een foto met zijn signature – een photoshop-grapje 😉 Het klinkt allemaal klef en over de top wellicht, maar we kunnen ons geen fijnere fotograaf wensen voor bijzondere gelegenheden als deze!

EMILY & HUGO

It’s Going to be Perfect!

Let’s Plan Your Photoshoot!